Hjem - Lions Bogense

Menu

Anderæs 2022

Anderæs 2022Årets vindernumre

Årets vindernumre opdateres herunder umiddelbart efter ræsets afslutning:

1. præmie - And nr. 28
2. præmie - And nr. 34
3. præmie - And nr. 772
4. præmie - And nr. 390
5. præmie - And nr. 1450
6. præmie - And nr. 171
7. præmie - And nr. 192
8. præmie - And nr. 57

Skildpadden Rene Rolf (Jubilæumspræmie) - nr. 463

Endetalsgevinster på alle ænder der slutter med nr. XXX8
 

Årets plakat
Pressen skrev

Fra Ugeavisen Nordfyn - 16/6-2022:

Skildpadden Rene Rolf tager kampen op med 2000 svømmeglade ænder

I forbindelse med årets Rosenfestival bliver der igen i år kapsvømning mellem 2 000 badeænder og en enkelt skildpadde, når Lions anderæs afvikles i Bogenses bybæk. Der er samlet præmier for over 50.000 kroner i år. Foto: Thomas Gregersen


Bogense: Det kan godt være, at havskildpadden Rene Rolf ligner en outsider i et felt af 2000 toptrænede badeænder, der alle er klædt i gult - men ifølge paddens svømmetræner, Kjeld Aurbo Pedersen fra Lions Club i Bogense, skal man ikke underkende den skjoldklædte deltager.

I modsætning til sine konkurrenter har den nemlig en hjælpemotor indbygget, som ifølge arrangørerne dog ikke vil komme i brug.

Det er den 7. august i forbindelse med årets Rosenfestival, at traditionen med et anderæs i Bybækken genoptages efter to års pause.

Den lokale Lions i Bogense fylder 50 år i år, og samtidig er det også en slags jubilæum for anderæset, der har været en del af sommeraktiviteterne i 10 år.

Derfor er der også ekstra flotte præmier til de, der spiller på de vindende badedyr.

I alt er der præmier for 53.995 kroner, og som en særlig jubilæumspræmie har elinstallatør Martin Nielsen skudt en ny vaskemaskine til en vejledende udsalgspris på godt 20.000 kroner ind i årets anderæs.

Lions har ligget stille med mange af de arrangementer, der ellers hvert år tjener et stort beløb ind til godgørende formål, og det har betydet, at de frivillige nu håber på ekstra god opbakning i år.

Lodsedlerne sælges i Imerco, Guldsmed Maegaard, Vinspecialisten, Kuhlmann Fritid og cykler, Nordfyns Farvecenter og i Den Gamle Købmandsgaard.

Følg Lions