Anderæs 2019

Årets vindernumre

Årets vindernumre vil blive opdateret herunder umiddelbart efter løbets afslutning.

1. præmie - And nr. 533
2. præmie - And nr. 727
3. præmie - And nr. 1825
4. præmie - And nr. 1756
5. præmie - And nr. 1530
6. præmie - And nr. 1161
7. præmie - And nr. 1984
8. præmie - And nr. 1927
9. præmie - And nr. 1714

Loch Ness - nr. 543

Endetalsgevinster på alle ænder der slutter med nr. XXX3

Årets plakat

Pressen skrev

Fra Ugeavisen Nordfyn - 30-07-2019: Ænder svømmer om kap med uhyre

KJELD AUERBO PEDERSEN HAR STYR PÅ LOCH NESS-UHYRET, DER NYDER NOGLE DAGE PÅ MARINASTRANDEN INDEN DER FINDES EN VINDER, SOM KAN FØLGE DEN HJEM. FOTO: THOMAS GREGERSEN

Bogense: Skotter var temaet ved fredagens by Night i Bogense, men det skotske islæt får også en lille afsmitning på denne weekends Rosenfestival. Lions Club Bogense arrangerer traditionen tro et stort anderæs i Bybækken, hvor 2000 gule badeænder sættes fri den 4. august klokken 11.

Hver eneste badeand har sit eget nummer - et tilsvarende antal lodsedler er sat til salg og der er præmier for mere end 35.000 kroner.

Traditionen tro er der også en speciel gæstestjerne, der udfordrer ænderne på strækningen. I år er det et lysegrønt Loch Ness-uhyre, der medfører en ekstra præmie.
- Vi skal jo have nogen til at følge Nessie hjem efter by Night, så ekstrapræmien er et rejsegavekort på 4000 kroner, så man kan komme to personer til Skotland, fortæller Kjeld Auerbo Pedersen, der er præsident i Lions Club Bogense og manden bag anderæset, der hvert år leverer et flot overskud videre til foreningens godgørende formål.