Lions Bogense

Lions BogenseAktiviteterFacts om LionsLinksKontakt os

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave

Vi støtter

Det støtter Lions Club Bogense

Ansøgninger om tilskud modtages gerne - også fra udenforstående - dog er det hensigten, at klubben fortrinsvis giver støtte til foreninger, spændende og nyskabende projekter, svage og nødlidende. Endvidere gives støtte til projekter i Lions regi foreslået af Lionsorganisationen og lokale medlemmer / udvalg. Vi støtter normalt ikke projekter, som varetages af det offentlige.

Det er klubbens bestyrelse, som varetager behandlingen af indkomne ansøgninger. Endelige stillingtagen sker på eet af de nærmeste klubmøder - efter indstilling fra bestyrelsen.

Har du forslag til et projekt, som du mener Lions Club Bogensea kunne tænkes at ville støtte, så send en ansøgning til:

Præsidenten eller anvend link under kontakt os
I de forgange år har LC Bogense støttet mange formål - såvel lokale som nationale og internationale:

Lokale formålNationale formålInternationale formål
MusikskolenYCE Tilskud ungdomslejrLCIF Lions Club International

Afholdelse af fest for ældreklubberne

Lions Prisen
Operation Gensyn