Lions Bogense

Lions BogenseAktiviteterFacts om LionsLinksKontakt os

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave

Hole for Help 2017
Lions golfudvalg

Velgørenhedsmatch Lørdag, den 30. september 2017 kl.0900, på H.C. Andersen Golf, i Bogense til fordel for Lions humanitære arbejde lokalt, nationalt og globalt.

Turneringen vil være en åben turnering hvor alle golfere med et gyldigt DGU kort er velkomne.

Der kåres vindere - individuelt - i holdkonkurrence - samt årets Lions Fynsmesterskab for medlemmer af Lions, og med flotte præmier i alle rækker. Vindere af holdkonkurrencen kan således yderligere blive præmieret ved individuel placering.

Deltagere: Alle golfspillere med gyldigt DGU-kort.
Det maximale antal deltagere er 100 stk., hvorfor tilmelding er efter først til mølle princippet.

Spilleform: Stableford med fuldt spillehandicap individuelt. I holdkonkurrencen tælles de 3 bedste score på hvert hul til samlet pointsum.

Rækker: Der spilles i A og B række i den individuelle konkurrence.

Prisen for deltagelse er 350,00 kr. pr. person der dækker matchfee samt spisning inkl. en stor fadøl eller vand.

Nyt: Der kan tilmeldes firmahold eller andre former for hold med firmanavn eller hold navn. Et hold på max 4 spillere kan tilmeldes for 1.600,00 kr.

Hole in one præmie på hul 18
Første spiller med ”hole in one” præmieres med en
Opel Karl Innovation m.OpelOnStar.

Der er præmie til tættest på hul 2 og hul 8 og længste drive på hul 14.

Tilmelding:På Golf Box fra den 30. august og til den 26. september 2017

Betaling: Overførsel reg.nr. 6860 konto 1128645, eller senest på dagen, hvor der udleveres kvittering/bilag efter ønske.

Program:
kl. 08.00 Registrering og udlevering af scorekort.
kl. 08.30 Velkomst og orientering om matchen.
kl. 09.00 Gunstart.
kl. 14.00 Spisning og præmieoverrækkelse.
kl. 15.30 Tak for i dag.

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark