Lokalprisen 2018

I år falder valget til årets Lionspris til et projekt som for mere end ti år tilbage startedes af personer der mente der skulle ske noget mere i Bogense, og jeg må sige at det lykkedes fra dag et.
Det er fantastisk at se hvor mange frivillige der år efter år støtter op om dette og yder en kæmpe indsats lige fra den første streg på tegnebrættet til den sidste kost har fejet rent.
Projektet har i den grad sat Bogense på landkortet og gjort den til et tilløbsstykke ud over det sædvanlige både for byen i sig selv, men også for borgerne og ikke mindst handelslivet.
Enhver blomst har rødder, og af dem springer blomsterne frem. Det gælder også for roser, og på Nordfyn som er rosernes højborg oprandt ideen til det der i dag er en af de største begivenheder i byen nemlig Rosenfestivalen.
Derfor går årets Lionspris til Rosenfestivalen.