Juletombola 2017

Ugeavisen nordfyn skrev den 12. december 2017:

ANDERS MADSEN (TV) FRA DEN GAMLE KØBMANDSGAARD OG KJELD AURBO FRA LIONS CLUB I BOGENSE (PÅ HOVEDET).FOTO: THOMAS GREGERSEN

Bogense: Der er halvåbne julekalendere, tændte adventskranse og i det hele taget masser af tegn på, at julen står for døren. En af de sikre traditioner i Bogense er Lions Clubs årlige juletombola, der holder til i gården bag Imerco i Adelgade.

- Vi møder altid en enorm positiv stemning og opbakning - også blandt byens handlende, der i år har doneret mere end 400 flotte præmier, fortæller Kjeld Aurbo fra Lions.

Årets hovedpræmie er igen i år fra Den Gamle Købmandsgård, der i år har sat et gavekort på 3500 kroner på spil.

- Det plejer at være sådan, at der er udsolgt af lodder i weekenden inden jul, hvor byen er fyldt med handlende, og julemanden kommer sejlende. Så i år bliver søndag den 17. december sidste dag for tombolaen, fortæller Kjeld Aurbo.

Indtægterne fra Lions juletombola går til betrængte børn og fordeles af Nordfyns Kommunes familiehus.