Juletombola 2013

Der blev igen i 2013 afviklet juletombola som en del af julebegivenhederne arrangeret af Lions Bogense.

Det endte med et flot resultat på 17.026 kr.

Se billeder fra arrangementet HER

Følgende artikel blev bragt i Ugavisen Nordfyn tirsdag d. 3 december 2013:

Kjeld Aurbo Pedersen og Imerco-indehaver Johnny Andersen tager hul på det muntre køkken med lidt Royal Copenhagen, så der skal nogle gæster igennem, før der kan blive et overskud til Lions. Foro: Thomas Gregersen

Lions skaberjulestemning på baggårdens brosten

Toppede brosten, juleneg, gran og lys skaber stemningen, når Lions i Bogense i de kommende weekender inviterer indenfor i baggården ved Imerco i Bogense.

- Vi vil gerne skabe sådan et super-julet rum i byen. Lidt ligesom man kender det fra Ham- borgs berømte julemarkeder, fortæller Kjeld Aurbo Pedersen fra Lions.

Arbejdende værksted og hyggelig stemning

Med til at skabe stemningen bliver arbejdende værksted med Bogenses kurvemager Knud Leo Svensson, der er Danmarks sidste uddannede i sit fag.

Der bliver trædrejeri, det muntre køkken - og naturligvis Lions traditionsrige julelotteri, hvor der igen i år er mange fine præmier, fortæller Kjeld Aurbo Pedersen.

I det muntre køkken kan man - udover at hjælpe Imerco

af med sit porcelænslager - også vinde flotte gavekort til byens butikker.

- Vi arrangerer indledende runder lørdag, hvor alle der sky- der tre ting ned på tre skud går videre til finalen søndag, siger Kjeld Aurbo Pedersen.

Det er i weekenderne den 7. og 8. december og igen den 14. og 15. december, man kan møde Lions i baggården ved Imerco - Adelgade 64 i Bogense.