Golf 2016

Lions Club Bogenses golfmatch 2016

Lørdag d. 24. september 2016 afvikles Lions Club Bogenses golfmatch på HCA golf i Bogense.

Turneringen vil være en åben turnering hvor alle golfere med et gyldigt DGU kort er velkomne. Samtidig vil vi afvikle årets Lions Fynsmesterskab, hvor bedste Lionsmedlem vil blive præmieret med vandrepokal.

Overskuddet fra turneringen går til at støtte humanitært arbejde lokalt og globalt via Lions. Deltagere: Alle golfspillere med gyldigt DGU-kort. Det maximale antal deltagere er 100 stk., hvorfor tilmelding er efter først til mølle princippet.

Spilleform: Stableford med fuldt spillehandicap.

Rækker: Der spilles i 2 lige store rækker, en A og B række.

Prisen for deltagelse er 350,00 kr. pr. person inkl. spisning i restaurant.

Deltagerbetaling dækker spil samt 3 stk. smørrebrød og en stor fadøl eller vand.

Førstepræmien i begge rækker, er et gavekort til ophold for 2 personer på Himmerland Golf Resort til en værdi à 2500 kr.

Derudover er der præmier til de første 5 i hver række.
Hole in one præmie: Hul 18, den første spiller med hole in one præmieres med en Opel Karl Cosmo. Der er præmie til tættest på hul, på hul 8 og til det
længste drive på hul 14.

Tilmelding: på Golf Box fra den 24. august og til den 20. september 2016

Betaling:    Overførsel reg.nr. 6860 konto 1128645, eller senest på dagen. kl. 08.00 Registrering og udlevering af scorekort.

Program: kl. 08.00 Registrering og udlevering af scorekort.
  kl. 08.30 Velkomst og orientering om matchen.
  kl. 09.00 Gunstart.
  kl. 14.00 Spisning og præmieoverrækkelse.
  kl. 15.30 Tak for i dag.

Lions Bogenses golfudvalg.