Golf 2015

VIGTIG INFORMATION!!!!

Golfudvalget meddeler hermed, at Lions Golf 2015, der var planlagt til afholdelse den 4. September på HCA golf aflyses.

Igennem de seneste år, har udvalget gennemført dagen med hoveddeltagelse fra Lions Bogense/Otterup/Søndersø og dermed HCA medlemmer, men har derigennem kun opnået en deltagelse på 35 til 40 personer.
Vi har derfor arbejdet på et initiativ med deltagelse af 80-100 personer ved udvidelse af deltagerne, og med en indlagt holdkonkurrence, men det har ikke været muligt at gennemføre ud fra de udmeldte rammer og omkostninger ved HCA Golf.

Golfudvalget vil fortsat bestå og arbejde ud fra vort idegrundlag frem mod 2016, hvor Lions Bogense Golf, Fynsmesterskab mm. bliver afholdt.

AFLYST !!!!
Invitation til Lions Club Golf FYNSMESTERSKAB 2015.

Fredag, den 4. september 2015 på HCA. Golf, Bogense

Lions Club Bogense fortsætter successen med at afholde Lions Club Golf
Fynsmesterskab.

Igen i år, bliver det afholdt som et "OPEN" match arrangement. Der kåres dog stadig en Fynsmester for deltagende Lionsmedlemmer.

Alle golfspillere med gyldigt DGU-kort er velkomne.

Max. antal deltagere er 100, hvorfor tilmelding sker efter "først til mølle"-princippet.

Spilleform:

Der spilles stableford.

Rækker:

Der spilles i en A og B række med fuldt handicap.

Pris:

Kr. 350,00 pr. person for greenfee og smørrebrød med øl/vand

Tilmelding:

På golfbox fra den 1. august og til den 1. september 2015 eller på mail/telefon til Arne Jørgensen aj ved nordfynsbank prik dk / 40519967.
Ved tilmelding bedes oplyst navn, evt. lionsclub, golfklubnr. og medlemsnr.

Betaling:

På reg.nr. 6860 + kontonr.1128645, el. på dagen.

Pæmier:

Der er fine præmier til de første 5 i hver række, der er også præmier til tættest på hul, længste drive og hole in one.

Program:
kl. 08.00 Registrering og udlevering af scorekort.
kl. 08.30 Velkomst og orientering om matchen.
kl. 09.00 Gunstart.
kl. 14.00 Spisning og præmieoverrækkelse.
kl. 15.30 Tak for i dag.

Overskuddet fra matchen går ubeskåret til Lions Club Bogenses aktivitetskonto,
hvorfra der hvert år bliver uddelt donationer både lokalt, nationalt og internationalt.

Lions Club Bogense

Arrangementssponsorer