Anderæs 2016

DUCK DUCK helt amok.

Den pralende super and som har smugtrænet i motionscentret de seneste 4 uger er kommet i så god form at den er noget selvsikker på en sejr i året Anderæs.

Det er ikke gået ubemærket hen at superanden tror helt vildt på en sejr.

Det har resulteret i at Nordfyns Farvecenter, Sportigan, Bogense Motionscenter og Comwell er gået sammen om at sponsorere en welnesspakke til en værdi af 6.000 kr.,der udløses hvis superanden når målstregen og det ikke er det rene rap rap.

Kjeld Aurbo Pedersen slapper af på stranden med Duck the Duck, der er gået amok i selvtellid. Foto: Thomas Gregersen

Det er en veltrimmet badeand, der på søndag regner med at sætte sig i spidsen for det 2000 ands store felt, når Lions Club Bogense arrangerer anderæs i Bybækken i forbindelse med Rosenfestivalen.

Forskellige steder i byen kan man købe lodsedler og derved spille på, hvilken af ænderne, man tror, kommer først i mål.
Et godt bud kunne være den lilla Barcelona-and, der i ugerne op til anderæset har trænet intensivt, og derfor slapper af på stranden sammen med sin personlige træner Kjeld Aurbo Pedersen.
- Det er store ord af denne lille and, og jeg håber da, den når måstregen, så vi kan sende den heldige vinder på wellnes/kurophold på Comwell - en tur i Sportigan i Bogense og blive klædt på for flere tusinde kroner - og samtidig gøre flittigt brug af et gratis årskort til Bogense Motionscenter, siger Kjeld Aurbo Pedersen.
Præmien har i alt en værdi af 6000 kroner, og så kan man måske oven i købet nå at indfri et hengemt nytårsløfte eller to, inden året er slut.
Søndag klokken 11 i Jernbanegade går det løs, når de 2000 gummiænder sættes fri i Bybækkens iltre vand for at se, hvem der når udløbet ved havnen først.

Af Thomas Gregersen

Foto: Thomas Gregersen.

Ænder i skarp træning

Klar til at slippe 2000 plasticænder løs i bybækken i Bogense.
De er uden tvivl et flokdyr, og når 2000 gule badeænder beslutter sig for at gå i motionscenter, så vækker det opsigt.

Det gjorde det også i Bogense Motion, hvor andecheftræner Kjeld Aurbo Pedersen fra Lions Club havde sendt svømmefuglene på intensiv træning. Nu er der nemlig kun en måneds tid til de mange gummidyr slippes løs i bybækken i forbindelse med årets Rosenfestival.

- Vi udvikler anderæset år for år, og der bliver hele tiden flottere gevinster fra vores sponsorer. I år er der en samlet præmiesum på 37000 kroner, og hovedpræmien er et gavekort til Bogense Handelsstandsforening på 10000 kroner, fortæller Kjeld Aurbo Pedersen.

I denne uge er lodsedlerne blevet frigivet, så man kan spille på hvilken af de mange ænder, der når først igennem bybækkens forhindringer.

Overskuddet går til de mange gode formål, som Lions støtter i løbet af året.

Af Thomas Gregersen

Årets plakat

Årets vindernumre

Dette års vindernumre vil blive opdateret her på siden kort efter løbets afslutning.

1. præmie kr. 10.000  vindernummer: 228

Gavekort til Handelsstandsforeningen - sponsoreret af JK Byg og Montage.

2. præmie kr. 4.000 vindernummer: 777

Gavekort til Den gamle Købmandsgård - sponsoreret af Den gamle Købmandsgård.

3. præmie kr. 3.000 vindernummer: 593

Gavekort til H & C Center  - sponsoreret af H & C Center.

4. præmie kr. 2.000 vindernummer: 1638

Gavekort til Meny - sponsoreret af Meny Bogense.

5. præmie kr. 2.000 vindernummer: 1137

Gavekort til Guldsmed Per Maegaard - sponsoreret af Per Maegaard

6. præmie kr. 1.000 vindernummer: 1647

7. præmie kr. 1.000 vindernummer: 1960